sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kuvattu selkä ja nuljuluut

Keijon selkä on kuvattu terveeksi sen ollessa vuoden ikäinen. Kuvautin selän nyt kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden iässä uudelleen virallisesti koska alle kaksivuotiaana kuvatulta koiralta ei saa selästä kaikkia lausuntoja virallisesti. Selkä näytti edelleen virheettömältä.
Onnea on tutkitusti terve koira.
Kuvautin samalla nuljuluut, jotka olivat myös  kunnossa. 😊 Nuljuluiden kuvauttaminen ilman oireilua ei liene kovin tavallista. Kuitenkin labradorinnoutajilla on linjasta riippumatta jonkin verran ongelmia niiden murtumien kanssa. Keijo ei ole koskaan ontunut mutta se on aina ollut herkkä varpaistaan.
Terveet varpaat.
Treenihommissa tottelevaisuus on ollut eniten työn alla, meillä on hyvä tuuri jatkunut ja olemme päässeet vierailemaan hallitottiksiin jo kolme kertaa ja joka kerta olemme tehneet parin kanssa. Olen ahkeroinut myös kotona niin hyppyä kuin muutakin, tiedä vaikka selvittäisiinkin ensi vuonna kunnialla kolmosen tottelevaisuuksista!
Joskus käy niin, että tottistreenit kutsuu niin lyhyellä
varoitusajalla, ettet ehdi käymään kotona...
Viime kerralla hallilla koiralle sattui opettavainen moka, se lähti ensimmäisen kerran koskaan paikallaolosta. Keijo oli paikallaolossa ja kaverina ollut naksutteli koiralleen. Keijo lähti paikallamakuusta naksahduksesta, tuli ihan hyvällä fiiliksellä hakemaan minulta palkkaa. Vein sen vain takaisin paikallaolopaikalle tekemättä asiasta sen kummempaa numeroa, kaveri naksutteli edelleen mutta nyt Keijo pysyi paikallaan kuin tatti. Ymmärrän täysin miksi se lähti mutta toisaalta paikallaolossa kuuluu pysyä, tällaisenaan saatiin ihan hyvä treeni aikaan. Lisäksi tämä taisi olla toinen kerta, kun olin itse piilossa koiran ollessa paikallamakuussa.
Tarkkana kun Keijo.
Kokkeli kasvaa kasvamistaan, kotona mitattuna sen säkäkorkeus lähestyy 68 senttiä ja painoa on 36 kiloa. Ripalla ja Nakella on kaikki ihan hyvin, etenkin Naken kohdalla tämä on pieni ihme. Toki sillä on säännöllinen lääkitys niin kipuihin kuin plasmoomaan mutta vaivat ovat tällä tavalla toistaiseksi hyvin kurissa. Ihan hyvillä mielin odottelemme siis joulua ja tulevaa vuotta. 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.